Lunchsessies Princen group zeer positief ontvangen

woensdag 4 maart 2020
Op 19 februari en 2 maart waren er een aantal MKB ondernemers bij Princen group aan de Rossinistraat te gast. Onder het genot van verse broodjes,  koffie, thee, melk en jus kregen ze na een kennismaking 6 redenen aangereikt waarom Office 365 een goede keus kan zijn voor hun organisatie. Een eyeopener voor de meeste ondernemers was dat Office 365 meer is dan Outlook, Word, Excel en PowerPoint. 
Vooral de mogelijkheden binnen OneNote spraken tot de verbeelding en de manier waarop de applicaties worden samengebracht om samen te werken binnen Teams was voor velen helemaal nieuw.
Wat opvalt is dat veel automatiseringsvragen niet zo zeer met Office 365 maar meer met het complete plaatje te maken hebben. Welke keuzes maken we als organisatie met betrekking tot hardware, cloud, ERP, CRM of administratieve software? Lees binnenkort hier meer over in "Toekomstbestendige keuzes in een versnipperd IT-landschap" een verhaal van Frans Princen, oprichter van Princen group en actief in Het Kennisnetwerk

Inmiddels zijn er al een aantal 1 op 1 afspraken gepland om invulling te geven aan concrete vragen. Ook hebben we de eerste opdracht voor een migratie naar Office 365 van een van de aanwezigen al ontvangen.

Al met al smaakt dit naar meer (niet alleen vanwege de broodjes) en we zullen binnenkort een aantal nieuwe sessies in gaan plannen. Wil je daar niet op wachten? Neem dan contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@princen-group.com of 06-53959305.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn

Op zoek naar meer mogelijkheden?

We laten ons graag uitdagen.

bedrijf
naam
email
telefoon
opmerkingen